Kategorier
Invitation

Fønix inviterer til reception i anledning af nyt digitalt format og 40 års jubilæum!

Fønix inviterer til lancering af nyt digitalt format og fejring af tidsskriftets 40 års jubilæum. Kældercafeen, Det Teologiske Fakultet, Købmagergade 44-46, København K, tirsdag d. 29. november kl. 16.30-18.00.

Hvor: Kældercafeen, Det Teologiske Fakultet, Købmagergade 44-46, Kbh K
Hvornår: Tirsdag d. 29. november kl. 16.30-18.00

Fønix inviterer til lancering af nyt digitalt format og fejring af tidsskriftets 40 års jubilæum. Det kommer til at foregå i Kældercafeen på Det Teologiske Fakultet, Købmagergade 44-46, København K, tirsdag d. 29. november kl. 16.30-18.00.

Der vil være taler af tidligere redaktører og et lille glas – foruden præsentation af det nye format. Desuden vil man kunne anskaffe restoplaget af de tidligere numre til en billig pris.

Fønix er udkommet på skrift siden 1976. Men tiderne skifter, sæder forgår og portoen stiger. Vi har derfor besluttet at lægge om til digitalt tidsskrift. Fønix vil fremover udkomme digitalt på www.foenix1976.dk. Således vil Fønix fra nu af være frit tilgængeligt for alle.

Fønix genopstår altså i et nyt format, men ikke alt er ændret: Fønix bringer fortsat essayistiske artikler på et højt fagligt niveau. Fønix dækker området mellem teologi og humaniora med artikler om bl.a. teologi, filosofi, kirke, musik, historie og litteratur.

Af Tidsskriftet Fønix