Kategorier
Leder

Natur, før-kultur og engagement – Aarhusteologien kritisk belyst

Tidsskriftet Fønix inviterer sammen med Teologisk Forening til seminar i anledning af udgivelsen af Hans Hauges Det umage par: Ole Jensen & Peter Kemp og Regin Prenters Kritik, tro og erkendelse. Samlede artikler fra Fønix (Martin Ravn & Johannes Steenbuch, red.).

Seminar på Aarhus Universitet

Tidsskriftet Fønix inviterer sammen med Teologisk Forening til seminar i anledning af udgivelsen af Hans Hauges Det umage par: Ole Jensen & Peter Kemp og Regin Prenters Kritik, tro og erkendelse. Samlede artikler fra Fønix (Martin Ravn & Johannes Steenbuch, red.).

Med oplæg af Martin Ravn, Sasja Emilie Mathiasen Stopa, Hans Hauge og Nils Gunder Hansen.

Torsdag den 16. november 2023 kl. 16:00 – 18:00
Axis Mundi, Nobelparken, bygn. 1451/lok. 117 (Jens Chr. Skous Vej 3, 8000 Aarhus C)

Af Tidsskriftet Fønix