Kategorier
Bog

Natur og religion i det indre og ydre

Kristoffer Garnes nye bog Natur og religion i det indre og ydre udgør en bestræbelse på at formulere en forståelse af kristendommen, som er åben for den ydre natur, der omgiver os, og den indre natur, vi alle bærer rundt på.

Kristoffer Garne: Natur og religion i det indre og ydre
Af Kristoffer Garne. Tidsskriftet Fønix. Palmeserien 14. 160 sider. ISBN: 978-87-93600-13-3.

Kristoffer Garnes nye bog Natur og religion i det indre og ydre udgør en bestræbelse på at formulere en forståelse af kristendommen, som er åben for den ydre natur, der omgiver os, og den indre natur, vi alle bærer rundt på.

Kristoffer Garne præsenterer kristendommen som en religion, der kan gøres alment gældende og være på omgangshøjde med psykologiens beskrivelse af menneskets sjæleliv og et stedse stærkere udtalt krav om større agt på naturens eget liv.

Bogens syv kapitler består af omarbejdede artikler og foredrag og undersøger bl.a. N.F.S. Grundtvigs, C.G. Jungs og en række danske naturdigteres forståelse af religion.

Bogen sendes til anmeldelse pr. efterspørgsel

Pris: 150,- kan købes på Eksistensen.dk

Om forfatteren: Kristoffer Garne (f. 1990) er præst for Kjellerup og Omegns Valgmenighed og redaktør af Tidsskriftet Fønix. Cand.theol. fra Københavns Universitet 2017 (kirkehistorisk guldmedalje 2016). Står bag en række udgivelser om teologi og åndshistorie, bl.a. Den kristne religion. En vejviser (Eksistensen 2019) og Guds ord og Grundtvigs stemme (Fønix 2018).

Kontakt: red@foenix1976.dk eller kristoffer.garne@gmail.com / 23 96 84 75

Af Tidsskriftet Fønix